U heeft ongetwijfeld ook zo uw dromen, verlangens, plannen en wensen. Heeft u ze nog goed in beeld? Of zijn ze als ruis op de achtergrond of juist heel diep verstopt? Vaak raken onze dromen op de achtergrond, verdrongen door het leven van alledag.

Hoe komt u er opnieuw achter wat u heel graag nog wilt bereiken?

Met Life Planning (coaching en advisering) brengt NH Adviesgroep samen met u opnieuw in kaart wat u belangrijk vindt in het leven, waar u gelukkig van wordt. In de breedste zin van het woord. Vervolgens kijken we hoe u dat financieel kunt onderbouwen en maken we een concreet en tastbaar plan om deze dromen te realiseren.

Life planning gaat over het gericht inzetten van uw tijd, energie en geld.

  Succesverhalen

  Organizing

  Een moeder van twee jonge kinderen met een drukke baan als projectmanager bij een evenementenbureau: op haar werk weet ze prima hoe ze een project van A tot Z moet begeleiden, maar tijdens de verbouwing van haar huis stond thuis alles even op z’n kop.

  Verhuizen

  Verhuizen is een tijdrovende en ingrijpende gebeurtenis. Deze cliënt zegt het als volgt: “Tineke heeft me door een moeilijke tijd heen geholpen”.

  Timemanagement

  Een cliënt aan het woord: “Door mijn functie als senior chauffeur wissel ik regelmatig tussen werken in het voertuig en op kantoor. Hierdoor lopen verschillende dingen door elkaar heen.”