Wilt u weer grip op uw financiën? Het vergt vaak veel tijd, inspanning, overleg met de juiste instanties en openheid om de problemen goed en structureel op te lossen.

De NH Adviesgroep budgetcoaches helpen u opnieuw inzicht te krijgen in uw financiën. Dat doen we samen met onze partners AdviesLokaal en de Stichting Budget en Advies Noord-Holland. Wij hebben veel ervaring met gemeenten, zorginstellingen, fiscalisten, juristen, bewindvoerders, banken, woningcorporaties enz. Daardoor komen wij tot goede resultaten met en voor onze cliënten.

Elke situatie is anders. Daarom zijn onze trajecten maatwerk. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Vaak wordt hier al duidelijk hoe u ervoor staat. Daarna stellen we een persoonlijk, realistisch en helder plan met u op.  U weet waar u aan toe bent en krijgt weer zicht op een toekomst met minder zorgen.

Tijdens het traject leert u weer zelfstandig en op een verantwoordelijke wijze met geldzaken om te gaan. Met onze nazorg, blijft u vervolgens definitief uit de geldzorgen.

U kunt weer opgelucht ademhalen.

    Succesverhalen

    Lifeplanning en keuzes maken

    Voor een klant in de detailhandel doen wij al jarenlang de administratie en belastingaangiften. Ons adviesrapport op maat geeft de ondernemer een duidelijk beeld van het besteedbaar inkomen.