Wilt u weer grip op uw financiën? Het vergt vaak veel tijd, inspanning, overleg met de juiste instanties en openheid om de problemen goed en structureel op te lossen.

De NH Adviesgroep budgetcoaches helpen u opnieuw inzicht te krijgen in uw financiën. Dat doen we samen met onze partners AdviesLokaal en de Stichting Budget en Advies Noord-Holland. Wij hebben veel ervaring met gemeenten, zorginstellingen, fiscalisten, juristen, bewindvoerders, banken, woningcorporaties enz. Daardoor komen wij tot goede resultaten met en voor onze cliënten.

Elke situatie is anders. Daarom zijn onze trajecten maatwerk. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Vaak wordt hier al duidelijk hoe u ervoor staat. Daarna stellen we een persoonlijk, realistisch en helder plan met u op.  U weet waar u aan toe bent en krijgt weer zicht op een toekomst met minder zorgen.

Tijdens het traject leert u weer zelfstandig en op een verantwoordelijke wijze met geldzaken om te gaan. Met onze nazorg, blijft u vervolgens definitief uit de geldzorgen.

U kunt weer opgelucht ademhalen.

    Succesverhalen

    Lifeplanning

    Midden in de crisisperiode van de winkel van een klant in de detailhandel hebben wij de totaalfinanciering bij de bank kunnen realiseren voor de nieuwe woning, de winkel én de inventaris.