Tineke de Blank

Tineke, regisseur bij de NH Adviesgroep. Opgeleid als NBPO organizer en met veel ervaring in het bedrijfsleven als communicatiemanager.

Denkt positief en in kansen.

Richt zich voornamelijk op professional organizing/timemanagement en geeft onze cliënten weer overzicht, ruimte en tijd om die dingen te doen die echt belangrijk zijn.

Maurice Schoutsen

Maurice, oprichter en directeur van NH Adviesgroep. Opgeleid als bedrijfseconoom, gespecialiseerd als financial controller.

Denkt in risico’s en kansen in zeer brede zin.

Richt zich voornamelijk op persoonlijke financiële life planning en begeleidt ondernemers graag in keuzes maken tussen geld en gevoel.

Cas de Vree

Cas, directeur van NH Adviesgroep. Opgeleid als bedrijfskundige, gespecialiseerd in marketing en bedrijfsstrategie.

Denkt in realistische en haalbare groeiscenario’s.

Richt zich voornamelijk op marketingstrategie, implementatie en strategische inzet van (online) marketing middelen en zet samen met ondernemers een (voorspelbare) groeistrategie op.

Jan Eenkoren

Jan, projectpartner van NH Adviesgroep. Opgeleid als Bedrijfskundige gespecialiseerd in Logistiek. Inspireren, Ontwikkelen, Begeleiden, Persoonlijk Leiderschap.

Denkt in bouwen en verbinden. Mensen zijn het fundament, zet ze in hun kracht zowel persoonlijk als zakelijk.

Mijn passie richt zich op het afstemmen van mens en middelen op de processen van de organisatie. Gericht op eigenaarschap en verantwoordelijkheid.